Fra bloggen

ECN

Salgsstøttesystemer og markedsplanlegging

Det er umulig å utføre effektivt salgsarbeid uten et salgsstøttesystem, - utfordringen er å finne et godt system som bidrar til salgsproduktivitet. Løsningen kan være alt fra et regneark eller Outlook til SuperOffice, SugarCRM, Mircrosoft CRM eller Salesforce. TeamPartner har erfaring i valg og implementering av salgsstøttesystemer tilpasset organisasjonen.

TeamPartner kan hjelpe deg med alt fra kartlegging av behov til et salgsstøttesystem klart til bruk for din organisasjon.

Aktuelle områder

  • analysere behov
  • vurdere alternative løsninger
  • valg av løsning
  • tilrettelegging, eventuelt konvertering av data
  • tilknytting til andre systemer
  • etablere markedsdata med leads
  • opplæring

SugarCRM

SugarCRM er et CRM system som flere av våre kunder bruker. SugarCRM er tilgjengelig i flere versjoner: SugarCRM Open Source (åpen kildekode), SugarCRM Professional , SugarCRM Corporate og SugarCRM Enterprise. Klikk her for å se sammenligning av versjonene.

Generelt har vi 3 prismodeller:

Prismodell 1: Gjør det selv

Du kan selv leie et webotell hos f. eks. Buskerudweb for under kr. 500 pr år, installere SugarCRM Open Source (gratis) og gjøre tilretteleggingen selv. Problemet er at det nok vil ta deg ganske mye tid dersom du ikke skal ha en VELDIG enkel losning. Men vi kan gi deg STARTHJELP.

Prismodell 2: Starthjelp

Vi gjør tilretteleggingen for deg tilpasset dine krav og ønsker. Normalt vil små og mellomstore bedrifter benytte SugarCRM Professional, men for svært enkle oppgaver kan det også være aktuelt med SugarCRM Open Source.
For arbeidet tar vi kr.750 + moms pr time.
Ønsker du å ha SugarCRM Professional ferdig installert og tilgjengelig i nettet kan vi tilby en startpakke for kr.9.500 pr år for 3 brukere og deretter kr. 3.500 pr år pr bruker.

Prismodell 3: Full support

Dette vil normalt være en avtale som går over tid med et fast månedlig beløp som inkluderer alt (webhotell, oppgradering til nye versjoner, kundetilpasninger, fortløpende oppfølging etc.). Mange velger denne løsningen for å få forutsigbare kostnader.

ECN og SugarCRM

SugarCRM tilbyr markedets mest fleksible CRM-løsning til en kostnadseffektiv pris. SugarCRM gjør det enkelt å organisere og dele kundeinfo i tillegg til å analysere og samarbeide med kunder og ansatte. Klikk her for mer informasjon om om SugarCRM.

ECN har flere kunder som benytter SugarCRM.

Du er her: Home markedet CRM - salgsstøtte