Fra bloggen

ECN

Nettsamfunn - hva Wikipedia sier om Sosiale nettverk

LinkedIn

LinkedIn - les mer om det på wikipedia.org

LinkedIn er et forretningsorientert sosialt nettverk grunnlagt i desember 2002 og lansert i mai 2003, og brukes hovedsakelig i forretningsøyemed. Siden har over 50 millioner brukere (oktober 2009) fra over 200 land og territorier.

Samfunnet brukes til å samle profesjonelle kontakter og forretningsforbindelser, finne jobber, ansette og til å bli oppdaget. I Norge var det ca 100 000 brukere per februar 2008.

LinkedIn er gratis å bruke, men man kan oppgradere til betalingstjeneste. LinkedIn følger EU-regler rundt sikkerhet og personvern. LinkedIn blir ofte sett på som det seriøse svaret på Facebook.

Facebook

Litt om Facebook fra Wikipedia.org (<- les mer)

Facebook er et nettsamfunn, opprinnelig laget for universitetsstudenter og -ansatte i USA. Siden har det spredt seg til andre bruksområder, inkludert venner, skoler og geografiske områder. Det er et sosialt nettverk, der brukeren kommuniserer ved at en profil blir opprettet. Der kan han/hun skrive om seg selv, legge ut bilder samt snakke med andre. Nettsamfunnet har mer enn 350 millioner aktive brukere på verdensbasis, og anslåtte 1 500 000 norske brukere per 23. januar 2009 [2]

Du er her: Home ECN og markedet nettsamfunn Nettsamfunn - hva Wikipedia sier om Sosiale nettverk